Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

El món amb bici.

la volta al món amb mirada solidaria

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 0.0
    total

Presentació


Una vida d’aventura i auto-descobriment.


Podria dir-vos que sóc músic o un àvid narrador d’històries, però al cor, sóc abans que res un simple viatger. Tots els països que he visitat, cada un d’ells, ha deixat alguna cosa en mi.
En el passat els meus viatges no sempre anava sol, ho feia acompanyat de dos dels meus millors amics, amb ells vaig descobrir l’amistat en tota la seva dimensió, i vaig realitzar viatges meravellosos com recórrer amb bici una de les zones més altes de planeta, l’Himàlaia.



Vaig determinar que si la vida són les experiències viscudes per que no provar de llançar-me a una vida nómada.Desde llavors sóc cada dia més un ciutadà fet trossets de milers d’altres llocs diferents mentre m’adono que tots tenim els mateixos instints i emocions.


Tots riem i plorem, vam somriure, ens vam enamorar i desenamorem. El sorprenent és descobrir com de essencialment similars som a l’hora de crear qualsevol d’aquestes emocions i reaccionar. En definitiva, el que tots busquem és la felicitat. Per a mi la felicitat és en part poder decidir.


A causa de la naturalesa de viatjar amb bicicleta, puc relacionar-me íntimament amb els llocs i els pobles que visito. Això significa passar la major part del temps en la naturalesa i / o amb la gent local, creant i construint relacions que són veritablement úniques i tenen el poder de canviar la forma en què penses i en última instància, qui eres.Cada un d’ells m’ha animat a impulsar el meu desig d’aprendre encara més. Vaig sortir per enfrontar tot, tant per fascinar com per frustrar-. Vaig sortir a fora per relacionar-me amb persones que a vegades són radicalment diferents però com més m’involucro amb elles, més aprenc a veure el món des d’una perspectiva diferent. Això manté el meu cor i la meva ment frescos, oberts i vius .Vaig vendre la  meva casa i el meu cotxe per participar d’aquest somni. És en aquesta intimitat que es construeix a través de la connexió empàtica amb altres éssers humans on el meu esperit floreix. Les meves fotografies i les meves històries són una conseqüència directa de la meva experiència. Visc les històries que explico i les fotografio. A través d’elles, busco retratar la condició humana, la gent i l’ambient en què viuen, de la manera més digna, perquè darrere de cada persona en aquest món hi ha una dignitat subjacent, hi ha humanitat, hi ha alguna cosa dins de cada un ells que els vincula intrínsecament a mi i em vincula a mi amb ells.

El projecte
Hi han llocs on el meu viatge queda detingut més temps. Es el moment en el que les possibilitats de posar en marxa projectes per ajudar a millorar la qualitat de vida dels més desfavorits per diverses problemàtiques socials que vaig trobant pel camí i  documentant amb la meva fotografia, oferint-les a diverses organitzacions que treballen per aquestes persones  junt amb premsa de caràcter lliure, això serveix  per donar a conèixer les diferents problemàtiques i també posar en marxa programes pel desenvolupament i millora de les condicions de vida d'aquestes persones. 

Galeria

Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat